Hymatek

Cloud

 

Hymatek Controls Condition Monitoring System er designet for å fullt utnytte fordelene med skyteknologi. Vi tror at bruk av den nyeste open source-teknologien fra Silicon Valley-giganter som Facebook, Google, LinkedIn, gjør at storskala stabile systemer kan utformes ved hjelp av begrensede ressurser. Vi benytter teknologi som Docker og Rancher, som håndterer samhandlingen av mikrotjenester på tvers av Linux-servere. Nye servere kan legges til i løpet av minutter, og en kombinasjon av private og offentlige cloud-leverandører kan velges basert på brukstilfeller og lokalisering.

Systemet vårt er designet med kontinuerlig integrasjon og distribusjon (CI/CD). For våre kunder betyr dette at ny funksjonalitet kontinuerlig legges til etter hvert som den blir utviklet og har bestått vårt automatiserte testoppsett. Systemet vårt er klar for oppskalering fra første dag og håndterer store datastrømmer fra kraftverket.

Sammen med vår samarbeidspartner legger vi opp til en kryptert kommunikasjon fra kraftverket til datasenter, slik at ingen sikkerhet er håndtert fra gateway til skyløsning.

Kontakt oss for å lære mer om vårt system.

Org.nr. 912 183 262 – Sentralbord: +47 23 37 80 40 - Besøks-/postadresse: Ole Deviks vei 18, 0666 Oslo, Norge
Copyright © 2016 Hymatek Controls AS, en del av Rainpower-konsernet
Powered by Warp Theme Framework