Hymatek
Capture Theme > Nyheter > Nyhetsarkiv > Nyheter > Første Hydrotrol 20 idriftsatt

Første Hydrotrol 20 idriftsatt

Vår neste generasjons turbinregulator Hydrotrol 20 er nå satt i drift på sitt første Francis-aggregat. Dette markerer en viktig milepæl i utviklingen av Connexi-plattformen.

Det ble gjennomført en ordinær idriftsettelse av Hydrotrol 20 i uke 34 hos en av våre kunder. Dette er det aller første aggregatet som får installert den nye turbinregulatoren fra Hymatek.

Hydrotrol 20 markerer overgangen til vår neste generasjon av turbinregulatorer og har et høyt nivå av brukervennlighet.

Regulatoren leveres med et nyutviklet lettforståelig brukergrensesnitt. Dette gir sluttbruker mulighet til å feilsøke i mye større grad uten å være avhengig av spesialkompetanse. Dette er spesielt viktig i en hverdag hvor stadig flere produkter blir digitaliserte. Regulator er også foreberedt for tilstandsbasert vedlikehold og logging av underliggende og interne prosesser.

Connexi

Hydrotrol 20 er bygget på Connexi-plattformen som er utviklet av Hymatek.

Utvikling av neste generasjon regulatorplattform har pågått i nesten tre år. En ny plattform var nødvendig for å klargjøre for, og imøtekomme, nye produktområder, funksjoner og datagrensesnitt i regulatormarkedet.

Hymatek har tradisjonelt utviklet egne regulatorer som ikke er basert på proprietære PLS-løsninger. Denne tilnærmingen er videreført i Connexi-prosjektet. Dette gjør at vi har full kontroll på livssyklusen til våre produkter. I tillegg vil vi kunne velge den beste teknologien for formålet, uten å være bundet av bransjespesifikke leverandører.

Org.nr. 912 183 262 – Sentralbord: +47 23 37 80 40 - Besøks-/postadresse: Ole Deviks vei 18, 0666 Oslo, Norge
Copyright © 2016 Hymatek Controls AS, en del av Rainpower-konsernet
Powered by Warp Theme Framework