Hymatek
Capture Theme > Nyheter > Nyhetsarkiv > Nyheter > Første leveranse i BB4 en suksess

Første leveranse i BB4 en suksess

Hymatek har nylig idriftsatt ny turbinregulator på aggregat 2 på Rana Kraftverk. Prosjektet har blitt gjennomført i henhold til avtalt tidsplan og i henhold til avtalt nedetid. Demontasje på anlegg startet allerede 4 måneder etter signert kontrakt. Sterk innsats fra både kunde og Hymatek, sørget for at aggregatet var på luften igjen etter kun 4 ukers nedetid. Statkraft prosjektleder, Svein Erling Strømseth Pedersen, forteller at han er godt fornøyd med leveransen og innsatsen i prosjektet.

Leveransen på Rana inkluderte full utskifting av eksisterende oljetrykksanlegg. I tillegg ble ny elektronisk turbinregulator satt inn. Dette er første aggregat ut i den store turbinregulator-kontrakten med Statkraft (Bundle Buy Project Turbine Governor IV), også kalt BB4, som Hymatek signerte i slutten av januar. Leveransen på Rana lover godt for fortsettelsen av prosjektet.

Strømseth Pedersen og Hymateks Kristoffer Kjelstadli

Statkrafts Svein Erilig Strømseth Pedersen og Hymateks Kristoffer Kjelstadli poserer foran en av generatorene på Rana

 

Om Rana A2

125 MW Francis, utnytter fall på 495meter.  Turbin og spenningsregulator levert av Hymatek. Rana har totalt installert effekt på Rana er 500 MW og er Nord-Norges største kraftverk (1975 GWh). Inntaket er Store Akersvatn.

Tagger:, , , ,

Org.nr. 912 183 262 – Sentralbord: +47 23 37 80 40 - Besøks-/postadresse: Ole Deviks vei 18, 0666 Oslo, Norge
Copyright © 2016 Hymatek Controls AS, en del av Rainpower-konsernet
Powered by Warp Theme Framework