Hymatek
HYMATEK > Nyheter > Nyhetsarkiv > Nyheter > Ny kontrakt på kontrollanlegg
Hymacon

Ny kontrakt på kontrollanlegg

Hymatek har inngått en ny kontrakt for leveranse av kontrollanlegg for småkraft. Denne gangen har vi signert avtale med Skagerak Kraft AS om leveranse til Bjordalen Kraftverk i Hjartdal i Telemark.

Leveranse på anlegg skjer i første kvartal 2017 og anlegget skal stå klar til overtagelse i tredje kvartal samme år. Vår leveranse består i hovedsak av nytt kontrollanlegg, ny AC fordeling, ny turbinstyring og ny magnetisering. Vi ser fram til et godt prosjekt.

Klikk på denne linken for mer informasjon om Bjordalen (Statkrafts hjemmeside).

Om Produktene

Hymacon ble opprinnelig tatt frem for leveranser til nye kraftverk, men vi inngår stadig ordre på rehabilitering/oppgraderinger av eksisterende kontrollanlegg. Vårt konseptet har etterhvert blitt meget fleksibelt. Hymatek har referanser på kraftverk med et og flere aggregater i størrelsesorden 2.8MW til 13.5MW. Vi har levert system med arbeidsstrøm- og hvilestrømprinsipp. Med vår egen regulatormodul, Hymareg, håndterer vi alt fra enkle turbinstyringer til full turbinregulering (i henhold til FIKS 2012). Hymareg håndterer også magnetisering (både børsteløs og statisk). Hymareg har også en rekke andre funksjoner som er nyttig innen småkraft, eksempelvis innebygget vannstandsregulator, synkroniseringsfunksjon og turtallsvakt.

Klikk på disse linkene for å lære mer om produktene.

HYMACON

HYMAREG

 

Org.nr. 912 183 262 – Sentralbord: +47 23 37 80 40 - Besøks-/postadresse: Ole Deviks vei 18, 0666 Oslo, Norge
Copyright © 2016 Hymatek Controls AS, en del av Rainpower-konsernet
Powered by Warp Theme Framework